Irattár költöztetés

Vállalkozásunk irodaköltöztetés mellett vállalja irattárak, könyvtárak és más archivumok szakszerű költöztetését. Dokumentumait a meglévő rendszer szerint csoportosítjuk új helyükön. Igény esetén csomagolással, dobozolással, iratrendezőt is biztosítunk.

Néhány példa referenciáink közül:

Irattár költöztetés árajánlat kérése:

  • Az irattár jelenlegi pontos címe, új irattár pontos címe.
  • Mindkét helyszín jellemzői:
   Emelet, földszint
   Felvonó rendelkezésre áll e, innetve annak mérete
   mennyire közel lehet parkolni a bejárathoz
  • Átköltöztetni kívánt iratok mennyisége, dobozolásuk módja
  • Milyen rendszer szerint kell az iratokat rendezni (jelenleg is e szerint vannak e rendezve?)
  • Csomagolást, dobozolást, iratrendezést cégünkre bízza, vagy saját kollégáival szeretné elvégeztetni

Irattár költöztetés folyamata

Archivumok áthelyezésénél fontos, hogy megfelelő szakértőt bízzon meg a feladattal.Az irattárak költöztetésére szakosodott szolgáltatók kiváló projektmenedzsment-készségekkel rendelkeznek mivel hozzászoktak a logisztikai kihívások kezeléséhez. Kritikus, hogy a megfelelő emberekkel és és eszközökkel rendelkezzen a munkához. A tapasztalt költöztetőcégek segíthetnek a tervezés, kezelés, csomagolás, és az új helyen rendezés folyamatában.

Legkritikusabb szakasz a projektben a szállítás. A fő veszély a könyvek és iratok költöztetése közben, hogy megsérülhet vagy elveszhet. Ez a fő oka, amiért fontos kiválasztani a megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkező céget. Irattár fuvarozás Budapest és környékén viszonylag kevés időt vesz igénybe, de vidékre történő szállítás alkalmávan a hosszabb menetidőt is figyelembe kell venni.

Ha teljes irodaköltözés projektet tervez, akkor szem előtt kell tartania a teljes berendezés áthelyezésének a logisztikáját. Az adminisztratív funkció áthelyezésével kezdődek sokkszor a költöztetés projekt  Meg kell fontolnia, hogyaz új helyen mennyi bútorra és egyéb eszközre lesz elsődlegesen szüksége ahhoz, hogy a munkát mielőbb elkezdhessék és a költöztetés ideje alatt is tudják azt végezni. 

Csomagolás, szállítás, szerelés, csoportosítás

Irattár költöztetésben tapasztalt cégként vállaljuk a logisztikai tervezést, tárolást, szállítást, csomagolást, szállítást, kicsomagolást illetve polcok szét és összeszerelését, ha szükséges. Meglévő polcrendszerét, személyesen felmérjük és kiszámoljuk az átszállítás várható költségeit. Komolyabb nehéz irattároló rendszerek áthelyezését is vállaljuk. Cégünk egyik fő profilja a nehéz tárgyak mozgatása, így irattárának komolyabb berendezési tárgyait is gond nélkül tudjuk elköltöztetni.

Dönthet úgy, hogy saját maga szeretne csomagolni, azonban ez forráshiány miatt nem biztos, hogy lehetséges. A megfelelő költöztetési partner szakértő képes úgy csomagolni, hogy utána a kicsomagolásnál ön is eligazondjon a dobozok, tárolók tartalmán a rajtik lévő cimkék alapján.

Jó költöztető a dobozokat és raklapokat is azonosító jelöléssel látja el, az új helyükön való könnyeb beazonosításhoz, elhelyezéshez.