[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”1057″ img_size=”400×300″][vc_empty_space height=”8px”][tt_lc_menu_shortcode title=”Árajánlat kérése” link=”/elerhetoseg/” active_item=”yes”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Páncélszekrény szállítás több évtizedes tapasztalattal, referenciákkal.

Cégünk páncélszekrény szállítás tevékenysége több évtizedes múltra tekint vissza. 1988-ban alakultunk kisszövetkezetként. Megszűnéséig az egyik legismertebb magyar gyártó, a Toldi vasipari szövetkezet szekrényeit forgalmaztuk és szállítottuk ki vevőkhöz. Toldi páncélszekrényekről bővebben itt olvashat. Számos bank, közintézmény, ékszerész, magánszemély páncélszekrényének szállítását végeztük el az évek során. Jelenleg is szerződött partnerünk több biztonságtechnikai cég, illetve páncélszekrény forgalmazó (Wertheim, Burg Wachter, ISS, stb…)[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Páncélszekrény szállítás: 25.000Ft-tól

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Páncélszekrény szállítás ár tényezők:

Minden esetben egyedi, kedvező árat adunk. Nagyobb súly, több emelet esetén egy személyes felmérést ajánlunk. Ahhoz, hogy pontos árat tudjunk adni, az alábbi információkra van szükségünk:

Páncélszekrény súlya, méretei: Sok páncélszekrény belsejében megtalálható egy adattábla, ezen fel van tüntetve a szekrény pontos súlya.  Amennyiben nincs, szekrényről célszerű fényképet készíteni, illetve a méreteit megadni. Ez alapján be tudjuk azonosítani, hogy milyen típusról van szó.

Emelet-földszint, lépcsők, lift: A páncélszekrényt hanyadik emeletről kell szállítani, illetve az új helye hanyadik emeleten található. Lépcsőház kialakítása (csigalépcső stb…) Ha lift van a házban, és használható, annak a méretei, illetve teherbírása. Ha földszintről földszintre történik a szállítás, akkor lépcsőfokok száma.

Helyszín megközelíthetősége: Teherautóval be lehet állni az udvarba, vagy az utcáról egyenlőtlen talajon kell bejuttatni a szekrényt a házba. Sokszor, például építkezéseken nagyon megnehezíti a munkánk az egyenlőtlen, sáros talaj.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1640351204970-2f1df52f-822d-8″ include=”2147,2141,2173″][vc_empty_space][vc_column_text]A páncélszekrény szállítás, épületen belüli mozgatás rendkívül összetett feladat. Nagy szakértelmet és speciális eszközöket igényel. A személyi sérülések, és jelentős anyagik károk elkerülése érdekében mindig bízza gyakorlott szakemberekre a munkát!

Kollégáink kiemelt fizikummal, és legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek nehéz tárgyak szállítása terén. A szállítás során mind a szekrény, mind az Ön otthona/irodája sértetlen marad. Kiemelt figyelmet fordítunk a padlóburkolatok, lépcsők épségének megóvására. A páncélszekrény mozgatásának útvonalát falapokkal rakjuk le, így a műveletnek nem marad nyoma. Páncélszekrény lépcsőn való szállításához speciális eszközökkel rendelkezünk, melyek szintén nem tesznek kárt a felületben. A feladathoz emelőhátfalas autóval rendelkezünk. Nagyobb súly esetén, ha szükséges, autódaruval dolgozunk.

További szolgáltatások, melyekkel rendelkezésére állunk a széfszállítás mellett:

Rögzítés: Páncélszekrényt érdemes a beton aljzathoz, bizonyos esetekben a falhoz is rögzíteni. Kérésére a Mabisz biztosításhoz megfelelő módon elvégezzük Önnek. Bizonyos esetekben nem megoldható a páncélszekrény rögzítése. Ilyenek például a padlófűtéses aljzatok. Ilyenkor másik helyet kell keresni a széfnek. Fúrás előtt mindenképp érdemes utánanézni az épület jellemzőinek.

Tanácsadás: Biztonságtechnikai partnereink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő páncélszekrényt, valamint a hozzá tartozó riasztórendszer kiépítését is vállalják. Amennyiben bizonytalan az elhelyezésben, segítünk megtalálni széfének a legideálisabb helyet. Nagyobb súlyú páncélszekrény elhelyezésénél mindenképp érdemes épületstatikus szakvéleményt kérni.

Javítás, felújítás, eladás: Több évtizedes kapcsolati rendszerünknek köszönhetően tudunk biztosítani helyszínre zárlakatost, szerelőt. Páncélszekrény raktározásban, felújításban, illetve eladásban is tudunk segíteni.

Diszkréció: A páncélszekrény szállítás ár magában foglalja, hogy kérésére szekrényét a szállítás idejére fekete fóliába csomagoljuk, így szállításkor senki nem fogja tudni, hogy Ön mit vásárolt. Munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1640351204971-b3635725-7a63-5″ include=”2144,2145,2178″][vc_empty_space][vc_column_text]

Páncélszekrény áthelyezésének előkészítése

Amennyiben elszánta magát egy páncélszekrény vásárlására, vagy már a meglévő szekrényét szeretné áthelyeztetni, az alábbi lépéseket érdemes megtenni:

  1. Adatok: A páncélszekrény pontos adatainak ismerete elengedhetetlen a munka megtervezéséhez. Ilyen adatok a szekrény méretei (szél., mag., mély), a szekrény pontos súlya. Amennyiben nem ismeri a súlyát, az ajtó belső részén lévő adattáblán a legtöbbször megtalálható. Ha nincs ilyen tábla, akkor egy fénykép segítségével beazonosítjuk a szekrényét.
  2. Páncélszekrény helyének kiválasztása: Válassza ki szekrényének a legmegfelelőbb helyet rejtettség, rögzíthetőség, hozzáférhetőség szempontokat figyelembe véve. Nagyobb súly esetén az épületszerkezeti elemek terhelhetőségét és figyelembe kell venni. Amennyiben bizonytalan, szívesen segítünk.
  3. Útvonal megtervezése: A végleges helyhez vezető útvonal felmérésekor mindenképp figyelni kell a szekrény és a nyílászárók méreteire. Nagyobb súlyú szekrény esetén az épület jellemzőire (fődém terhelhetőség, lift-lépcső teherbírés stb…). Amennyiben nem fölszinti, sík talajon történő mozgatásról van szó, kollégánk személyes felmérés, vagy konzultáció után végzi el az útvonal tervezését.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Páncélszekrény helyének kiválasztása

Páncélszekrény szállítás előtt fontos, hogy kiválassza a legidelálisabb helyet szekrényének. Ilyenkor több szempontot kell mérlegelni:

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1640351204972-f432f005-91e1-10″ include=”2149,2150,2151,2152,2153,2154,2155,2156,2157″][/vc_column][/vc_row]

Movers.hu © All Rights Reserved.2022