Fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében

Cégünk budapesti székhellyel kedvezményes áron vállal teherfuvarozást Budapest és környékén. Fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében km-díj nélkül!

Vállaljuk bútorok, háztartási gépek, csomagolt, nem koszoló építőanyagok (lamináltpadló, csempe, fa építőanyagok, zsákos anyagok, festékek) és egyéb áruk szállítását-házhozszállítását. Igény esetén a túlsúlyos, nem megbontható árukat, raklapokat emelőhátfalas teherautóval szállítjuk.

Néhány ok, amiért ügyfeleink minket választottak:

Nagy szakmai tapasztalattal és komoly referenciákkal rendelkezünk.

Előre megbeszélt fix árakon dolgozunk

Nagy kapacitással dolgozunk, így váratlan esemény esetén is teljesítjük a megbízást

Teljeskörű rakománybiztosítással rendelkezünk

Fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében: Árajánlat kérése

Teherszállítást Budapest és környékén 15.000Ft-tól vállalunk. Km.-díjat erre a régióra nem számolunk.

Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjuk Önnek adni, az alábbi információkra van szükségünk:

Szállítandó áru megnevezése, súlya

Felvétel és lerakó pontos címe

Csak szállítást kér a tehergépkocsi mellé rakodással, esetleg targonca rendelkezésre áll? Vagy teljes körű rakodást kér az áru behordásával.

Amennyiben teljeskörű rakodást kér, az emeletek száma, parkoló távolsága a céltól. Ha lift rendelkezésre áll, annak teherbírása, méretei.

Minőségi szolgáltatás lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt.

Egy bútordarab kiszállításától kezdve a napi szintü több tonna áru megmozgatásáig vállalunk fuvarozási munkákat Budapesten és az ország egész területén. Sokszínű gépparkunknak köszönhetően a legtöbb szállítási igényre kínálunk megoldást, legyen szó nehézgép szállításról, több tonna raklapos áruról, vagy egy normál kanapé felviteléről egy belvárosi lakás harmadik emeletére.

Költöztetés, fuvarozás, helyben rakodás Budapest és Magyarország egész területén.

Építőanyag, épületgépészeti elemek és egyéb áruk szállítása. Cégünk vállalja különféle építőanyagok szállítását. Minden, ami nem ömlesztett, nem koszol, illetve nem tartozik veszélyes kategóriába. Rendszeresen szállítunk csempét, laminált padlót, hajópadlót, fa építőanyagot, zsákos illetve vödrös anyagokat. Épitőipari gépek szállítását is vállaljuk. Amennyiben a lakásba/házba behordás nem megoldott, vállaljuk rakodó segítségével a helyszíni rakodást.

Nagy szakmai tapasztalattal vállaljuk magánszemélyek és vállalkozások költöztetését. Nagy számban tudunk rakodókat biztosítani, amennyiben lényegi szempont a munka határidőre befejezése. Igény esetén teljekörű szolgáltatással kérheti a költöztetést. Becsomagolástól kezdve a kicsomagolásig, gépek bekötése, képek felfúrásáig.

Raklapos, nagyméretű és túlslyos áruk szállítása emelőhátfalas autóval.

Nem megbontható raklapok esetén ha nem áll rendelkezésre mindkét helyszínen targonca, akkor a fuvarozás Budapest, valamint az ország egész területén emelőhátfalas teherautóval oldható meg. Emelőbékával sík talajon a kívánt helyre mozgatjuk az árut.

Az „emelőhátfal” egy olyan szerkezet vagy eszköz, amelyet általában az anyagmozgatásban vagy rakodásban használnak. Az emelőhátfal egy felszerelhető rész vagy rendszer, amely a terhek emelését és mozgatását segíti, lehetővé téve a könnyebb és biztonságosabb anyagmozgatást.

Az emelőhátfalakat a teherautók  hátfalaként használják. Segítségükkel a terhek könnyen fel és leemelhetők a járműre vagy a platóra, és biztonságosan rögzíthetők a szállítás során.

Amennyiben túlsúlyos, nehezen mozgatható kényes tárgyak esetén szintén emelőhátfallal végezzük a rakodást. Teherautóink emelőszerkezete 750kg-ig tud emelni. Ez a súly felett darus autóval tudjuk vállalni a szállításokat. Bővebben nehéz tárgy szállítás szolgáltatásunk leírásában olvashat.

Gépkocsiainkon rakományrögzítők, kiskocsik, takarók, fólia minden esetben megtalálható. Emelőhátfalas autóinkon alapfelszereltség az emelőbéka.

Fuvarozás Budapest és környékén km.-díj nélkül

Amennyiben rakodást végző személyek az Ön rendelkezésére állnak, kérheti szállításainkat csak sofőrrel. Ilyenkor a vezető a gépkocsi mellett, illetve a platóra pakol, gondoskodik a szállítmány biztonságos elhelyezéséről, rögzítéséről.

Amennyiben rakodó segítségre is szüksége van, egy gépkocsival a sofőrön kívül további két fő tud érkezni. A sofőr minden esetben részt vesz a rakodásban!

Helyben rakodás, anyagmozgatás, túlsúlyos gépek, tárgyak áthelyezése

Helyszíni rakodás szolgáltatásunk azok számára ajánljuk, akiknek nincs szükségük szállításra, mert pl. nemzetközi szállítmányozó cég egy megadott időre érkezik az Ön által rendelt áruval, viszont az áru teherautóról levétele, helyre mozgatása helyére mozgatása nem biztosított.

Igény esetén biztosítunk:

-Rakodókat

-Emelőbékát

-Targoncát

-Egyéb anyagmozgató eszközöket

Fuvarozással kapcsolatos további szolgáltatásaink:

A fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében szolgáltatásunk mellet vállaljuk az áru tételes átadását, átvételét. Kísérő dokumentumk pontos vezetését. Igény esetén utánvéttel is küldheti az áruját. Raklapkezelést is vállalunk. Amennyiben előre jelzi, már az áru felvételekor biztosítunk csereraklapot, így Önnek nem származik anyagi hátránya az elveszett raklapból.

Movers.hu © All Rights Reserved.2023