Fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében

Megbízható szállítót keres Budapest és vonzáskörzetében? Cégünk több évtizedes tapasztalattal, budapesti székhellyel, kedvezményes áron vállal fuvarozást Budapest és Magyarország egész területén.

Fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében km-díj nélkül!

Néhány példa referenciáink, egyben visszatérő partnereink közül:

Miért érdemes minket választani fuvarozásra?

 • Több évtizede megbízhatóan működő vállalkozás vagyunk
 • Munkatársaink udvariasak, állandó összeszokott csapatot alkotnak
 • Nagy szakmai tapasztalattal és komoly referenciákkal rendelkezünk.
 • Előre megbeszélt fix árakon dolgozunk
 • Nagy kapacitással dolgozunk, így váratlan esemény esetén is teljesítjük a megbízást
 • Rakománybiztosítással rendelkezünk
Fuvarozás

Kérjen Árajánlatot!

Díjszabásunk bútor és háztartási gép szállításra Budapest területén belül:

Szállítás rakodást végző sofőrrel

egy db. normál bútor, vagy háztartási gép

Ft18.000
 • Amennyiben a szállításhoz két ember szükséges, választhatja sofőr + rakodó díjcsomagunkat, vagy bíztosíthat Ön segítséget a szállítást végző sofőrnek.
 • 2. emeleti lakásba történő felvitelt foglal magában a szolgáltatás.

Szállítás sofőr + rakodóval

egy db. normál bútor, vagy háztartási gép

Ft25.000
 • Sofőr + rakodó díjcsomagunk teljes szolgáltatást tartalmaz. Önnek nem kell cipekednie, mi végzünk mident.
 • 2. emeleti lakásba történő felvitelt foglal magában a szolgáltatás.

Nagyobb mennyiségű bútor, nehéz tárgy, vagy speciális szállítás esetén töltse ki kapcsolati űrlapunkat és kérjen egyedi kedvező árat.

 Fuvarozás szolgáltatás megrendelése:

Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjuk Önnek adni, az alábbi információkra van szükségünk:

 • Szállítandó áru megnevezése, súlya
 • Felvétel és lerakó pontos címe (fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében km. díj nélkül!)
 • Csak szállítást kér a tehergépkocsi mellé rakodással, esetleg targonca rendelkezésre áll? Vagy teljes körű rakodást kér az áru behordásával.
 • Amennyiben teljeskörű rakodást kér, az emeletek száma, parkoló távolsága a céltól. Ha lift rendelkezésre áll, annak teherbírása, méretei.

Teher szolgáltatásainkról és teherautó típusainkról bővebben…

 • Nagyobb mennyiségre, illetve rakodás nélküli fuvarozásra kérje kedvező árajánlatunkat!
 • Speciális szállításokra, nehéz tárgyak szállítására egyedi árajánlatot adunk.

Fuvarozás Budapest és környékén km.-díj nélkül

Amennyiben rakodást végző személyek az Ön rendelkezésére állnak, kérheti szállításainkat csak sofőrrel. Ilyenkor a vezető a gépkocsi mellett, illetve a platóra pakol, gondoskodik a szállítmány biztonságos elhelyezéséről, rögzítéséről.fuvarozás budapest

Ha rakodó segítségre is szüksége van, egy gépkocsival a sofőrön kívül további két fő tud érkezni. A sofőr minden esetben részt vesz a rakodásban!

Költöztetés, fuvarozás, helyben rakodás Budapest és Magyarország egész területén.

Építőanyag, épületgépészeti elemek és egyéb áruk szállítása. Cégünk vállalja különféle építőanyagok. Minden, ami nem ömlesztett, nem koszol, illetve nem tartozik veszélyes kategóriába. Rendszeresen szállítunk csempét, laminált padlót, hajópadlót, fa építőanyagot, zsákos illetve vödrös anyagokat. Épitőipari gépek szállítását is vállaljuk. Amennyiben a lakásba/házba behordás nem megoldott, vállaljuk rakodó segítségével a helyszíni rakodást. Építőanyag fuvarozás Budapest és Magyarország egész területén!

Nagy szakmai tapasztalattal vállaljuk magánszemélyek és vállalkozások költöztetését. Nagy számban tudunk rakodókat biztosítani, amennyiben lényegi szempont a munka határidőre befejezése. Igény esetén teljekörű szolgáltatással kérheti a költöztetést. Becsomagolástól kezdve a hűtő szállításon át a kicsomagolásig. Gépek bekötése, képek felfúrása.

Raklapos fuvarozás Budapest és Magyarország egész területén

Vállalkozásunk rövid határidővel, korrekt áron vállalja raklapos áruk szállítását. Igény esetén tételes átadással, átvétellel, dokumentumok kezelésével, csereraklap kezeléssel. Raklapos fuvarozás Budapest és Magyarország egész területén vállalunk.

A raklapok elérhetőek különböző méretben és típusban és általában a szállítandó termékek vagy áruk méretéhez és súlyához igazítják őket. Leggyakoribb méret a 80cmx120cm EUR raklap.

Igény esetén vállaljuk üres raklapjainak elszállítását telephelyéről.

A raklapos szállításnak számos előnye van:

 1. Hatékonyság: A raklapok lehetővé teszik a termékek gyors és hatékony mozgatását a gyártástól a tárolásig és a szállításig.
 2. Biztonság: A raklapok stabil és biztonságos platformot biztosítanak a termékek vagy áruk számára, így csökkentik a károk és a sérülések kockázatát.
 3. Egyszerű kezelhetőség: A raklapok könnyen kezelhetők tehergépjárműveken és emelőhátfalakon keresztül, ami megkönnyíti a rakodást és kirakodást.
 4. Egységes méretek: A raklapok általában standard méretekkel rendelkeznek, így könnyen integrálhatók a logisztikai rendszerekbe.
 5. Tárolás: Raklapok használatával egyszerűen lehet tárolni a termékeket vagy árukat raktárakban vagy más tárolóhelyeken.

Túlsúlyos, nehezen mozgatható kényes tárgyak esetén emelőhátfallal végezzük a rakodást.

Gépkocsiainkon rakományrögzítők, kiskocsik, takarók, fólia minden esetben megtalálható. Emelőhátfalas autóinkon alapfelszereltség az emelőbéka.

Túlsúlyos gépek, nehéz tárgyak szállítása és áthelyezése

Helyszíni rakodás, fuvarozás Budapesten szolgáltatásunk azok számára ajánljuk, akiknek nincs szükségük szállításra, mert pl. nemzetközi szállítmányozó cég egy megadott időre érkezik az Ön által rendelt áruval, viszont az áru teherautóról levétele, helyre mozgatása helyére mozgatása nem biztosított.

Igény esetén biztosítunk:

-Rakodókat

-Emelőbékát

-Targoncát

-Egyéb anyagmozgató eszközöket

Gépkocsiainkon rakományrögzítők, kiskocsik, takarók, fólia minden esetben megtalálható. Emelőhátfalas autóinkon alapfelszereltség az emelőbéka.

Emelőhatfalas teherautóval fuvarozás Budapest és Magyarország területén

Az emelőhátfalas teherautó egy olyan gépjármű, amelynek a plató végén egy hidraulikus emelőszerkezet található. Az emelőhátfal segítségével lehetőség van az áruk könnyű fel, illetve lerakodására, ezzel megkönnyítve a fuvarozást Budapest illetve vidéki helyszínekre. Emelőhátfal segítségével könnyebb és biztonságosabb túlsúlyos, nehéz tárgyak, mint pl. kazán szállítása. Valamint raklapokat targonca és megbontás nélkül tudunk célba juttatni.

Emelőhátfalas teherautóink különböző teherbírással rendelkeznek. Fontos, hogy túlméretes és egyben nehéz raklapokat, tárgyakat nem mindig lehet vele szállítani, mivel a fal egy bizonyos részén nem lóghat túl a szállítmány az emeléskor.

Az emelőhátfalakat távirányítóval vagy a gépjármű oldalán lévő kezelővel lehet működtetni. Emelőhátfalat csak képzett személy kezelhet. Nagyobb súlyú raklapok esetén szállítást csak sofőr és rakodó segítségével vállalunk.

Teherautóink emelőszerkezete 750kg-ig tud emelni. Ez a súly felett darus autóval tudjuk vállalni a szállításokat. Emelőhátfalas fuvarozás Budapest és Magyarország egész területén. Bővebben nehéz tárgy szállítás szolgáltatásunk leírásában olvashat.

Fuvarozással kapcsolatos további szolgáltatásaink:

A fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében szolgáltatásunk mellet vállaljuk az áru tételes átadását, átvételét. Kísérő dokumentumk pontos vezetését. Igény esetén utánvéttel is küldheti az áruját. Raklapkezelést is vállalunk. Amennyiben előre jelzi, már az áru felvételekor biztosítunk csereraklapot, így Önnek nem származik anyagi hátránya az elveszett raklapból.

Fuvarozás Budapest és környékén – Árajánlat kérése

Nagy szakmai tapasztalattal, referenciával vállaljuk Budapest és vonzáskörzetében.

Árajánlat kéréssel kapcsolatban elérhet minket email-ben és telefonon!

vagy

Kapcsolati ürlapunk kitöltése után a legrövidebb időn belül árajánlatot küldünk az Ön által megadott elérhetőségre.