Nehézgép szállítás, ipari gép szállítás, műhelyköltöztetés

Nehézgép szállítás, épületen belüli mozgatás a teherszállítás egyik legösszetettebb szakterülete. Rendszerint ezek a gépek érzékeny berendezések, amelyeknél kiemelt figyelmet kell fordítani, hogy fizikai behatás ne érje őket. Szállítások, helyszíni mozgatásuk szakértelmet, megfelelő felszerelést és sok tapasztalatot kíván.

Rendszeresen szállítunk orvostechnikai eszközöket, laborberendezéseket kórházakba,  laborokba. Számos komplett műhely, mint asztalos, gépműhely, keramikus költöztetését bonyolítottuk le idáig. Gépszállítás során a sérülékeny burkolatokat, padlókat lapokkal védjük a sérülésektől. Rakománybiztosítással rendelkezünk.

Nehézgép szállítás, helyszíni mozgatás: 25.000Ft-tól

Ipari berendezés szállítás, helyszíni mozgatás díjszabása

Minden gépszállítás, nehézgép mozgatás egyedi feladat, így ezekre a munkákra általános díjszabás nem állapítható meg. Végső árat sok tényező befolyásolja. Ilyen például a szállítandó gép súlya, méretei, valamint a helyszín, ahol a gép mozgatását végezni kell. Nagyobb volumenű szállítás esetén elengedhetetlen egy személyes felmérés, melyet Budapesten díjmentesen elvégzünk. Kisebb gépeknél elegendő a szállítmány pontos tömege adattábla vagy leírás alapján, valamint a helyszín részletes leírása, helyszínrajz, valamint részletes fotók mellett.

Nehézgép szállítás folyamata.

Vállalkozásunk egyik fő szakterülete a túlsúlyos, nehezen mozgatható tárgyak szállítása, épületen belüli mozgatása. Több évtizedes tapasztalattal, valamint az adott munkához szükséges valamennyi szerszámmal rendelkezünk. Szakembereink összeszokott csapatot alkotnak, kiemelt fizikummal rendelkeznek és több éve dolgoznak ezen a szakterületen. Különböző feladatok elvégzéséhez számos kivitelű teherautóval rendelkezünk. Legyen szó emelő hátfalasról, darusról, rövid, illetve hosszú platósról vagy zárt dobozosról.

Legfontosabb lépés a folyamat pontos megtervezése, helyszín felmérése. Gép méreteihez, súlyához viszonyítva az ajtók mérete, lépcsők száma, szélessége, teherbírása. A folyamat minden lépését külön meg kell tervezni. Minden esetben fontos a tárgy pontos ismerete. Gép esetén, ha elérhető, akkor egy technikai leírás.  Ez alapján lehet megállapítani a munkához szükséges emberek számát, valamint milyen felszerelést igényel a feladat. Teherautóra való rakodás minden esetben emelőhátfal, targonca vagy daru segítségével történik.

Ipari, vendéglátóipari, orvostechnikai ultramélyhűtő szállítás, helyszíni mozgatás

Cégünk rendszeresen szállít, illetve helyez át helyszínen különböző hűtőberendezéseket. Legyen szó vendéglátóipari hűtőkről, üvegezett kínálópultokról, vagy orvostechnikai ultramélyhűtőkről, keressen minket bizalommal.

Különböző berendezésekhez különböző felszerelés, technikák: Más módszerrel kell szállítani egy hűtőkádat, mint egy magas ipari mélyhűtőt. Üvegezett hűtőpultok mozgatása nagy odafigyelést és szakértelmet kíván, főleg, ha lépcsőn kell őket szállítani. Mindegyik említett bereznedés szállításával kapcsolatban nagy szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk.

Gyakran előfordul, hogy az adott hűtőt egy alagsorba kell levinni, vagy javítás miatt felhozni. Speciális felszerelésünknek köszönhetően az sem akadály, ha a lépcsőház belmagassága miatt nem lehet hevederekkel pusztán emberi erővel mozgatni az adott berendezést.

Hűtők szállításánál alapszabály, hogy a végleges helyre kerülést követően min. 24 órát várni kell a berendezés üzembehelyezésével.

Nagy tapasztalattal vállaljuk az alábbi nehéz tárgyak, gépek szállítását, mozgatását:

  • Ipari hűtő szállítás, épületen belüli mozgatás
  • Orvostechnikai eszköz szállítás, ultramélyhűtő, laborberendezés szállítás
  • Kazán szállítás, kandalló szállítás, rendeltetési helyére való elhelyezés
  • Épületgépészeti eszközök szállítása
  • Kerti kemence szakszerű szállítása és telepítése
  • Rack szekrény szállítás, kapcsolószekrények és egyéb informatikai eszközök szállítása
  • Műhelyköltöztetés: műhelyberendezések, esztergagépek, cnc gépek, présgépek szállítása, mozgatása
  • Automata szállítás: jegyautómata, italautomata szállítás
  • Kerti nehéz tárgyak szállítása: jakuzzi szállítás, kerti grill szállítás
  • Szobor szállítás és más műtárgy szállítása

Movers.hu © All Rights Reserved.2023