Menü Bezárás

Megfelelő teher szolgaltatás kiválasztása az Ön szállítmányának célbajuttatására

Cégünk budapesti székhellyel, de az ország egész területén vállal különféle teher szolgáltatásokat.

Az általunk nyújtott szolgáltatások rendkívül sokszínűek. Ezen az oldalon az Ön szállítmánynának legmegfelelőbb szolgáltatás kiválasztásával kapcsolatban szeretnénk segítséget nyújtani.

Modern, megbízható, sokszínű gépparkkal állunk megbízóink rendelkezésére.

Minőségi szolgáltatás lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt.

Egy bútordarab kiszállításától kezdve a hűtőszekrény szállításon át napi szintü több tonna áru megmozgatásáig vállalunk fuvarozást Budapesten és az ország egész területén. Sokszínű gépparkunknak köszönhetően a legtöbb szállítási igényre kínálunk megoldást, legyen szó nehézgép szállításról, több tonna raklapos áruról, vagy egy normál kanapé felviteléről egy belvárosi lakás harmadik emeletére.

Teher szolgáltatásaink lakossági ügyfeleink részére

Lakossági ügyfeleink a leggyakrabban bútorszállítással és költöztetéssel kapcsolatban keresnek meg minket.

Amennyiben egy, maximum két darab bútora van, tehertaxi szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe. Fix, előre egyeztetett áron vállaljuk bútorok, háztartási gépek és egyéb normál méretű és súlyú tárgyak szállítását.

Mindkét teher szolgáltatásunk előre egyeztetett díjak alapján nyújtjuk Fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében km. díj nélkül történik.

Teher szolgáltatásaink túlsúlyos, nehezen mozgatható tárgyak szállítására

Megalakulásunk óta vállalkozásunk egyik fő szakterülete a nehéz tárgyak szállítása.

Lakossági ügyfeleink leggyakrabban hűtőszekrény szállítással vagy  páncélszekrények szállításával kapcsolatban keresnek meg minket, de vállaljuk egyéb nehezen mozgatható tárgyak áthelyezését, mint pl. kerti grill, vagy kazán szállítás.

A szállítás, helyszíni mozgatás során kiemelt figyelmet fordítunk otthonának állagának megóvására. A burkolatokat például kemény lapokkal védjük.

Teher szolgáltatásaink vállalkozások részére:

Cégünk számos teherszállítási szolgáltatást nyújt vállalkozások számára, legyen szó állandó szerződöttpartnerünkről, vagyalkalmi megbízóinkról.

Itt elsősorban az áru típusa és a rakodási igény határozza meg a megfelelő szolgáltatást.

Raklapos áru raktárból raktárba szállítása esetén csak sofőrrel tudunk biztosítani teherszállítást.

Amennyiben a raklapos vagy darabárujátnak szállításához nincs valamelyik helyszínen targonca, úgy emelőhátfalas teherautóval vagy megfelelő számú rakodók segítségével tudjuk vállalni a szállítást.

Egyedi, speciális szállítás nehéz tárgyakhoz

Jelenleg több szerződött partnerünk is van, akik egyedi szállításaik rendszeres bonyolításával bíztak meg minket. Legyen szó ultramélyhűtők kiszállításáról, vagy páncélszekrény telepítésről, állandó megbízható pertnerként állunk rendelkezésére. Rakománybiztosítással rendelkezünk.

Teherautó típusok különböző szállításokhoz

Vállalkozásunk az alábbi tehergépkocsi típusokkal áll megrendelőink rendelkezésére:

  • Zárt dobozos: Elsősorban kisebb méretű darabáru szállítására használt típus. Biztonságosan zárható, mérete miatt belvárosi részek terítésére használjuk. Kisebb áruk nagy távolságra történő szállítására is kiváló.
  • Nyitott platós: Nagyobb teherbírású, elsősorban magasabb tárgyak szállítására alkalmas, amelyek kevésbé érzékenyek az időjárás viszontagságaira.
  • Platós ponyvás: Nagyjából univerzális típus, raklapos árutól kezdve a költöztetésig, mindenhol bevethető. Itt a szállítandó áru méretétől és mennyiségétől függ, hogy milyen platóméretű típust választunk.
  • Emelőhátfalas: Platós ponyvással megegyező felépítmény, de az autó hátulján egy emelőszerkezettel. Nehezebb súlyú tárgyak szállítására alkalmas. Vannak korlátai, ilyen például a szállítandó tárgy méretei, ugyanis az emelendő tárgy nem lóghat túl a fal egy meghatározott részén.
  • Darus: Nyitott platóssal megegyező felépítmény, de ált. a vezetőfülke mögött egy emelődaru helyezkedik el. Legtöbbször tonna feletti súlyok szállításánál alkalmazzuk, amikor a szállítmány egy adott helyre fel vagy beemelése más eszközzel nem megoldható. Korlátai, hogy az autótól való távolsággal csökken a felemelhető legnagyobb tömeg.

Árajánlat kéréssel kapcsolatban elérhet minket email-ben és telefonon!

vagy

Kapcsolati ürlapunk kitöltése után a legrövidebb időn belül árajánlatot küldünk az Ön által megadott elérhetőségre.