toldi pancelszekreny

Toldi Páncélszekrény

A Toldi Vasipari Szövetkezet 1951-ben alakult, 1970-től foglalkozott páncélszekrények gyártásával. A rendszerváltásig szinte az egyetlen páncélszekrény gyártó Magyarországon. A Szövetkezet szakmai megbízhatóságát és hírnevét jelzi, hogy a Magyar Koronát, a palástot, jogart, az országalmát őrző páncélterem biztonsági ajtaját is a Toldi Vasipari Szövetkezet készítette. Cégünk a Toldi Vasipari Szöv. megszűnéséig forgalmazta, illetve szállította a Toldi páncélszekrény típusokat

90-es évekre a legtöbb irodában, üzletben megtalálható volt legalább egy Toldi páncélszekrény. Robosztus felépítésüknek és megbízhatóságuknak köszönhetően jelenleg is rengeteg Toldi páncélszekrény van használatban Magyarországon. Magászemélyeknél, és cégeknél egyaránt népszerű, valamint használt páncélszekrényként is keresett. Ezért szeretnénk ezt a gyártót, és az általa készített páncélszekrényeket bemutatni.

Ismertebb Toldi páncélszekrény típusok:

Toldi páncélszekrény - Botond

BOTOND

Toldi páncélszekrények közül az egyik leggyakoribb típus. Könnyített kivitelű, közepes kategóriájú egyajtós páncélszekrény. Teljes egészében kettősfalú, erőszakos behatolás ellen védett, belső rejtett csapozású páncélszekrény. A négy irányban záró rudazatot 2 db nemzetközi minősítésű mechanikus zár, számzár vagy elektronikus zár reteszeli. A szekrény belsejében 1 db zárható trezor és 2 db állítható polc van elhelyezve. A riasztó hálózatba történő bekötés lehetősége biztosított. A szekrény aljában az épületszerkezethez való rögzítés lehetőségét biztosítják speciális lekötőcsavarok segítségével. Biztonságos rögzítés esetén a biztosítótársaságok által elfogadott biztosítási értékhatár a táblázatban megadott összegig terjed.

Méretek: (mag. szél. mély.) 97,6cm x 64cm x 50cm

Zrínyi
[:hu]Zrínyi[:]

ZRÍNYI

A szekrény és ajtó mechanikai behatolás elleni védelemmel van ellátva. A négy irányban záró rudazatot 2 db nemzetközi minősítésű mechanikus zár, számzár vagy elektronikus zár reteszeli. A szekrény belsejében egy külön zárral ellátott belső trezor. valamint 3 db állítható polc van elhelyezve. A páncélszekrény riasztó-érzékelő elhelyezéséhez szükséges kialakítással és rögzítő furatokkal rendelkezik. A szekrény aljában van kiképezve a padlórögzítő nyílás, melyen keresztül különleges rögzítőcsavarok segítségével erősíthető a padlóhoz. Biztonságos rögzítés esetén a biztosítótársaságok által elfogadott értékhatára táblázatban megadott összegig terjed.

Méretek (mag. szél. mély.): 109cm x 63cm x 55cm

Bodrog
[:hu]Bodrog[:]

BODROG

A páncélszekrény viszonylag kis méretével és súlyával a kis kategóriájú páncélszekrényekek közé tartozik. Csak a padlózathoz rögzítve nyújt kellő biztonságot.A szekrény és az ajtó kettősfalú,erőszakos behatolás ellen védett páncélszekrény. Az ajtó külső pántokon fordul, mely 180 fokos nyitást tesz lehetővé. A három irányba záró rudazatot kettő nemzetközi minősítésű zár reteszeli. A belső teret egy darab kiemelhető polc osztja kett. A szekrény aljában van kiképezve a padlórögzítő nyílás, melyen keresztül kell egy speciális csavarral rögzíteni.Megfelelő rögzítés esetén az értékhatár a biztosító társaságok által meghatározott ár a táblázatban megadott összegig terjed.

Zemplén ugyanaz, mint a Bodrog páncélszekrény, de a tetőrészen pénzbedobó nyílással.

Méretek (mag. szél. mély.): 61cm x 43,6cm x 40cm

Rákóczi
[:hu]Rákóczi[:]

RÁKÓCZI

Kis méretű és súlyú toldi páncélszekrény, padlóhoz rögzíthető kivitelben készült. [ Belső trezor nélküli, teljes egészében kettősfalú páncélszekrén. Az ajtó zárását a három irányban záró rudazat biztosítja, melyet 2 db nemzetközi minősítésű zár reteszel. Az ajtó külső pántokon fordul, mely 180 fokos nyitás tesz lehetővé. A szekrény belső terét 1db állítható polc választja ketté. A szekrény rögzítése a padlóhoz speciális csavarok segítségével végezhető el.

Méretek (mag. szél. mély.): 65cm x 51cm x 45cm

Toldi
[:hu]Toldi[:]

TOLDI

Toldi páncélszekrénygyár Toldi tipusú szekrénye. Nehéz kivitelű, egyajtós, belső csapozású páncélszekrény. A szekrény kettősfalú, közötte fúrásgátló töltettel van bedolgozva. A szekrényajtó szintén kettősfalú, rudazatai három irányban zárnak, melyek fordítókarral mozgathatók. A reteszelést 2 db nemzetközi minősítésű zár végzi, melyek számzárral cserélhetők, vagy időzárral kiegészíthetők. A szekrény belsejében két db polc és egy külön zárral ellátott trezorrész van kialakítva. A biztosítótársaságok által elfogadott biztosítási értékhatár a táblázatban megadott összegig terjed.

Méretek (mag. szél. mély.): 125cm x 80cm x 58cm

Hunyadi
[:hu]Hunyadi[:]

HUNYADI

Nagyméretű kétajtós toldi páncélszekrény, az ajtók belső rejtett csapokon fordulnak. A szekrény és ajtó kettősfalú, erőszakos behatolás elleni védelemmel ellátott, nagy tárolókapacitású páncélszekrény. A 12 db hengeres zárórudat 2 db nemzetközi minősítésű mechanikus zár, számzár vagy elektronikus zár reteszeli. A szekrény belsejében kétszárnyú ajtóval ellátott és külön zárható trezorrész, valamint 2 db polc van elhelyezve. A biztosítótársaságok által elfogadott biztosítási értékhatár a táblázatban megadott összegig terjed.

Méretek (mag. szél. mély.): 185cm x 120cm x 68cm

TLP
[:hu]TLP[:]

TLP, CP, TVP

TLP, CP Korszerű kialakítású nehéz kivitelű páncélszekrénycsalád, erős rudazattal, nagy szilárdságú töltettel, külső pántos megoldással, négy irányban záró rudazattal, 1000 kgig rögzítési lehetőséggel. A zárszerkezet külön védelmet kap és passzív zárszerkezet is biztosítja.

TVP Legújabb fejlesztésű nehéz kivitelű toldi páncélszekrény, mely a legmagasabb értékhatárú követelményeknek is megfelel. Készülhet mechanikus zárral, számzárral, valamint elektronikus zárral, igény esetén nyíláskésleltető időzárral is ellátható. Értékhatártól függően többféle passzív zár biztosítja a zártámadás és behatolás elleni védelmet. A külső pánt 180 fokos nyitást tesz lehetővé. A megerősített rudazat négy irányban zár. Riasztórendszerhez csatlakoztatható.

Méretek (mag. szél. mély.): típusonként változó

T-200
[:hu]T-200[:]

T-200

Pénz, titkos dokumentumok, nagy értékek biztonságos tárolása. Elhelyezésnél a padló vagy födém teherbírását figyelembe kell venni. Az egyajtós páncélszekrény 200 ! űrtartalmú, belsejében 1 db trezorrésszel és 2 db állítható polccal. A két fal között fúrásgátló töltet van elhelyezve. Az ajtó lépcsős kialakítású, mely illeszkedik a: szekrénykerethez. A rudazatok három irányban zárnak, a negyedik pántok felőli oldalon fix zárócsap van. A rudazatot 2 db nemzetközi minősítésű zár reteszeli. Az ajtók külső pántolással vannak ellátva, amely 180 fokos nyitást tesz lehetővé.

Méretek (mag. szél. mély.): 120cm x 70cm x 60cm

TBV bútorszéf
[:hu]TBV bútorszéf[:]

TVB BÚTORSZÉF

Bútorba építhető, falhoz vagy padlóhoz rögzíthető. Átmenet a faliszéf és a Me toldi páncélszekrény között. W ” Aszekrényt. ősfalú – kivéve a legkisebb típust -, a két fal között hőálló :szigetelőanyag van elhelye . . nemzetközi mi Az ajtó zárását 4 db hengeres zárrúd végzi, melyet 1 db kivetőpánton ord zár működtet kéttollú kulcs segítségével. Az ajtó belső ejében 1 db kivehető polc van. A beépítési útmutató nyújt kellő biztonságot. Megfelelő beépítés esetén a ott biztosítási díjtétel a táblázat szerinti összeg.

Méretek (mag. szél. mély.): típusonként változó

Tokaj Star
[:hu]Tokaj Star[:]

Tokaj Star

Kettős fala és megerősített hő szigetelése révén védelmet nyújt külső behatolások ellen,amely alkalmassá teszi fontos iratok, dokumentumok tárolására.Az ajtó reteszelését egy db. egyedi gyártású zár végzi, rudazata három irányba zár, mely szintén a kulccsal műküdtethető. Az ajtó fordítópántjai kívül vannak, így az 180 fokos nyitást tesz lehetővé.

Méretek (mag. szél. mély.): 100cm x 60cm x 50cm

Thermo
[:hu]Thermo[:]

THERMO-11-21

Toldi páncélszekrényekokozott tűzállóságú kettős falú fém iratszekrénye, a két fal között ISOLITH hőszigeteléssel, kétféle méretben egy és kétajtós változatban, állítható polcokkal készült.

Méretek (mag. szél. mély.): típusonként változó

A Toldi páncélszekrény gyártójának a Toldi vasipari szövetkezetnek a bemutatása:

A Toldi Vasipari Szövetkezet 1951-ben alakult. Kezdetben lakossági szolgáltatással és mezőgazdasági gépjavítással foglalkozott. A 60-as években végrehajtott termékszerkezet váltás eredményeként kezdett gépipari alkatrészeket, konténereket, lemezszekrényeket gyártani.

A kilencvenes évekre két fő üzletága alakult ki: a biztonsági berendezések gyártása és a fémszerkezetgyártás. Értékőrzés biztonsággal 1970-től vált a Szövetkezet fő tevékenységévé a biztonsági berendezések, páncélszekrények, széfek, trezorok, biztonsági ajtók gyártása. Napjainkban a cég mintegy 30 féle biztonsági termékcsaládot gyárt, és természetesen megrendelőik egyedi és/ vagy speciális igényeit is igyekeznek kielégíteni. Széles termékskáláját a különböző súlyú és nagyságú páncélszekrények, értékmegőrző széfek, faliszéfek, bútortrezorok, hőszigetelt biztonsági irat és értéktároló szekrények, fegyverszekrények, trezor-és páncéltermi ajtók jelentik.

Toldi páncélszekrények biztonságtechnikákja világszínvonalon

A Szövetkezet termékeinek tervezésekor és a kivitelezés során – a bankszektor sajátos igényeinek figyelembevételével, a bűnözés fejlődésével lépést tartva nagy figyelmet fordít a tűzvédelemre, a betörés elleni hatékony védelemre. Az alaptípusok mellett különböző bedobós rendszerű (csúszdás, fiókos, forgódobos) változatokatis készít. A gyártmányok anyaga Simens-Martin eljárással készült acél. A toldi páncélszekrények kettős fallal rendelkeznek. A falak között acélráccsal ellátott szilárd töltet van. Az ajiókat masszív fémrudak zárják, melyek reteszelését általában 2 db zár végzi, melyből az egyik számzár is lehet. A biztonságot növeli a külön zárvédelem és a passzív zárszerkezet, mely a reteszelő zárak támadása esetén lép működésbe. A termékeket a mechanikus zártól a kódzáron keresztűl, az elektronikus-és késleltetett időzárig mindenféle zárszerkezettel gyártják. A páncélszekrények riasztó rendszerekbe is beköthetők. Az 1000 kg súly alatti szekrények padlóhoz rögzíthető kivitelben készülnek. A gyártó termékeinek helyszínen történő beépítésétis vállalja. A Szövetkezet minden értéktárolást szolgáló gyártmánya rendelkezik a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) minősítésével, vagyis a termékek EURÓ-norma szerint minősített termékek. A cég minőség-politikájának és gyakorlatának folyamatos fenntartását az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer bevezetése garantálja.

Hazai referenciák és az európai piac

A Toldi Vasipari Szövetkezet biztonsági berendezései nemcsak a hazai piacon, hanem az európai országokban is keresett exporttermékek. Referencialistáján jelentős, Toldi páncélszekrények megtalálhatóak nagy bankok,-köztük a Magyar Nemzeti Bank -, a Határőrség, a Vám-és Pénzügyőrség, multinacionális cégek, kis-és közepes vállalkozásoknál egyaránt. A Szövetkezet szakmai megbízhatóságát és hírnevét jelzi, hogy a Nemzeti Múzeumban található magyar koronázási jelképeket: a Magyar Koronát, a palástot, jogart, az országalmát őrző páncélterem biztonsági ajtaját is a Toldi Vasipari Szövetkezet készítette.

Toldi páncélszekrény gyártása mellett szerkezetgyártás sokoldalúan

A szövetkezet másik jelentős üzletága a Toldi páncélszekrények gyártása mellett a fémszerkezetgyártási ágazat. Műszaki felkészültsége, gépparkja, a munkatársak sokoldalú szaktudása alapján jelentős, nagy cégek beszállítójaként rendkívül széles skálájú berendezéseket, alkatrészeket gyártott. Így például: szállítószalagokat, bunkereket, surrantókat, silókat, darupályákat, portáldaru-lábakat, és alkatrészeket, hajókhoz fő-és segédlapokat, hajóajtókat, konténereket, vastalicskát, erőművi alkatrészeket, légrácsokat, csőidomokat, égőfejeket, úszódaru alkatrészeket, famarkolókat, kötéldobokat Heller-Forgó féle hűtőtornyok vízszintes rácsszerkezetét, vasalógép vázakat. Az acélszerkezetgyártó program keretében a Szövetkezet pódiumokat, csarnokszerkezeteket, antennatartó tornyokat gyártott. Megbízható, minőségi partnerségét állandó és folyamatosan visszatérő megrendelői igazolják.