Menü Bezárás

Páncélszekrény szállítás szakszerűen.

Páncélszekrény szállítás szolgátatásunk több évtizedes múltra tekint vissza és kezdetektől fogva a fő tevékenységi körünk. Kollégáink kiemelt fizikummal, és legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek nehéz tárgyak szállítása terén. Szállítás során kiemelt figyelmet fordítunk a padlóburkolatok, lépcsők épségének megóvására. Páncélszekrény lépcsőn való szállításához speciális eszközökkel rendelkezünk, melyek szintén nem tesznek kárt a felületben.

Néhány példa páncélszekrény szállítás referenciáink közül:

 • HM Arzenál Zrt.
 • Kúria (legfelsőbb bíróság)
 • AUDI Hungaria Iskolaközpont Győr
 • Németország Nagykövetsége
 • Katar Állam Nagykövetsége
 • Pioneer Stillking
 • Készenléti Rendőrség
 • Pátria Nyomda Zrt.
 • Hubel Magyar Belga Kft.
 • Euro-Tresor Kft.
 • Parfümerie Douglas Kft. 
 • JYSK Magyarország

Megszűnéséig az egyik legismertebb magyar gyártó, a Toldi vasipari szövetkezet szekrényeit forgalmaztuk és szállítottuk ki vevőkhöz. Toldi páncélszekrényekről bővebben itt olvashat.

Páncélszekrény szállítás ár

Kérjen árajánlatot!

Szolgáltatások, melyekkel rendelkezésére állunk széfszállítás mellett:

Vállalkozásunk több évtizede foglalkozik páncélszekrényekkel. Így nem csupán a szállításban tudunk segíteni, hanem egyéb páncélszekrénnyel kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújtunk.

Páncélszekrény nyitás, javítás és raktározás

Amennyiben páncélszekrénye nehezen, vagy egyáltalán nem nyílik, esetleg a meglévő zárat szeretné modernebbre, vagy például kulcsosról számzárra cserélni, tudunk biztosítani helyszínre zárlakatost, szerelőt.

Amennyiben szekrényének elvesztek a kulcsai, zár alapján új kulcsokat tudunk hozzá készíteni.

Egy illetve kéttollú valamint antik széfek bicskakulcsának a másolását is vállaljuk.

Otthonának, irodájának felújítása alatt útban lévő széfének raktározást is vállaljuk. Feleslegessé vált páncélszekrényének selejtezésében, eladásában is tudunk segíteni.

Páncélszekrény rögzítés

Páncélszekrényt érdemes a beton aljzathoz, némely esetekben a falhoz is rögzíteni. Kérésére a Mabisz biztosításhoz megfelelő módon elvégezzük Önnek, amennyiben megfelelő az aljzat. Bizonyos esetekben nem megoldható a páncélszekrény rögzítése. Ilyenek például a padlófűtéses aljzatok. Ilyenkor másik helyet kell keresni a széfnek. Fúrás előtt mindenképp érdemes utánanézni az épület jellemzőinek.

Páncélszekrény rögzítés módja szekrényenként eltérő lehet. Történhet egy vagy két csavarral. Amennyiben a szekrény nagyobb súlyú és a későbbiekben lehetséges, hogy új helyre fog kerülni, akkor mindenképp önmetsző betoncsavart alkalmazzunk a beütőssel szemben. Ezek sokszor nagyobb erőnek is ellenállnak és biztosabb is a tartásuk.

Nagyobb szekrények esetén a fúrás történhet a páncélszekrény elmozdítása nélkül a rögzítő lyukon keresztül.

Cégünk a páncélszekrény szállítás mellett vállalja páncélszekrények szakszerű rögzítését is.

Páncélszekrény bérbeadás

Cégünk olyan vállalkozások számára kínál megoldást, akik irodán kívüli tevékenységük során szeretnék élvezni egy minőségi páncélszekrény által nyújtott biztonságot, de nem akarnak megvásárolni egy nehéz és drága páncélszekrényt. Páncélszekrény bérlés kiszállítással fesztiválokra, rendezvényekre, filmforgatásokra, és más helyszínekre.

Páncélszekrény bérlésről bővebben

Tanácsadás

Biztonságtechnikai partnereink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő páncélszekrényt, valamint a hozzá tartozó riasztórendszer kiépítését is vállalják. Amennyiben bizonytalan az elhelyezésben, segítünk megtalálni széfének a legideálisabb helyet. Nagyobb súlyú páncélszekrény elhelyezésénél mindenképp érdemes épületstatikus szakvéleményt kérni.

Diszkréció

A páncélszekrény szállítás ár magában foglalja, hogy kérésére szekrényét a szállítás idejére fekete fóliába csomagoljuk, így szállításkor senki nem fogja tudni, hogy Ön mit vásárolt. Munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Páncélszekrény helyének kiválasztása

Páncélszekrény szállítás előtt fontos, hogy kiválassza a legidelálisabb helyet szekrényének. Linkre kattintva bővebb infomációt kaphat széf számára megfelelő hely kiválasztásáról.

Páncélszekrény szállítás szolgáltatás megrendelése:

Elszánta magát egy páncélszekrény vásárlására, vagy már a meglévő szekrényét szeretné áthelyeztetni? Az alábbi lépéseket érdemes megtennie, hogy minél pontosabb árat tudjunk adni:

Szekrény adatai: A páncélszekrény pontos adatainak ismerete elengedhetetlen a munka megtervezéséhez. Ilyen adatok a szekrény méretei (szél., mag., mély), a szekrény pontos súlya. Amennyiben nem ismeri a súlyát, az ajtó belső részén lévő adattáblán a legtöbbször megtalálható. Ha nincs ilyen tábla, akkor célszerű fényképet készíteni, ennek segítségével beazonosítjuk a szekrényét.

Páncélszekrény helyének kiválasztása: Válassza ki szekrényének a legmegfelelőbb helyet rejtettség, rögzíthetőség, hozzáférhetőség szempontokat figyelembe véve. Nagyobb súly esetén az épületszerkezeti elemek terhelhetőségét is figyelembe kell venni. Amennyiben bizonytalan, szívesen segítünk.

 

Útvonal megtervezése: Miután kiválasztotta a helyet, a szekrény szállításának útvonaláról célszerű minél pontosabb leírást adni. Ha lehet, készítsen képeket vagy videót.
Az alábbi adatokra mindenképp szükségünk lesz a helyszínről:
-Pontos cím
-Emelet/földszint (ha van lift, annak a teherbírása)
-Lépcsőfokok száma, akkor is, ha földszint
-Burkolat típusa, küszöbök stb…Amennyiben meglévő páncélszekrényét szeretné áthelyezni, akkor mindikét helyszínről szükséges leírást adni.
Az útvonal felmérésekor mindenképp figyelni kell a szekrény és a nyílászárók méreteire, illetve a szállítás útvonalán lévő terepviszonyokra.
Amennyiben nem földszinti, sík talajon történő mozgatásról van szó, kollégánk személyes felmérés, vagy konzultáció alapján végzi el az útvonal tervezését.

Páncélszekrény szállítás ár befolyásoló tényezők:

Minden esetben egyedi, kedvező árat adunk. Nagyobb súly, több emelet esetén egy személyes felmérést ajánlunk.

Ahhoz, hogy pontos árat tudjunk adni, az alábbi információkra van szükségünk:

Páncélszekrény súlya, méretei

Sok páncélszekrény belsejében megtalálható egy adattábla, ezen fel van tüntetve a szekrény pontos súlya.  Amennyiben nincs, készítsen egy képet a szekrényről, illetve adja meg a méreteit. Ez alapján be tudjuk azonosítani, hogy milyen típusról van szó.

Helyszín megközelíthetősége

Teherautóval be lehet állni az udvarba, vagy az utcáról egyenlőtlen talajon kell bejuttatni a szekrényt a házba. Sokszor, például építkezéseken nagyon megnehezíti a munkánk az egyenlőtlen, sáros talaj.

Emelet-földszint, lépcsők, lift

A nehéz tárgyak szállítása során az egyik legnehezebb feladat a szintek közötti mozgatás. Páncélszekrény szállítás ár  nagyban függ attól, hogy a szekrényt hanyadik emeletről kell lehozni, illetve az új helye hanyadik emeleten található. Lépcsőház kialakítása (csigalépcső, érzékeny márvány lépcső stb…)

Páncélszekrény rögzítése

Szállítás előtt mindenképp tisztázni kell, hogy a szekrény jelenleg rögzítve van és ha igen, milyen csavarral. Az új helyen igény van a páncélszekrény lefúrására.

Páncélszekrény szállítás – Árajánlat kérése

Több évtizedes tapasztalattal és komoly referenciákkal vállaljuk bármilyen méretű páncélszekrény szállítását, helyszíni áthelyezését.

Árajánlat kéréssel kapcsolatban elérhet minket email-ben és telefonon!

vagy

Kapcsolati ürlapunk kitöltése után a legrövidebb időn belül árajánlatot küldünk az Ön által megadott elérhetőségre.