Páncélszekrény szállítás több évtizedes tapasztalattal, referenciákkal.

Cégünk páncélszekrény szállítás tevékenysége több évtizedes múltra tekint vissza. 1988-ban alakultunk kisszövetkezetként. Megszűnéséig az egyik legismertebb magyar gyártó, a Toldi vasipari szövetkezet szekrényeit forgalmaztuk és szállítottuk ki vevőkhöz. Számos bank, közintézmény, ékszerész, magánszemély páncélszekrényének szállítását végeztük el az évek során. Jelenleg is szerződött partnerünk több biztonságtechnikai cég, illetve páncélszekrény forgalmazó (Wertheim, Burg Wachter, ISS, stb…)

Páncélszekrény szállítás ár: 25.000Ft-tól

A páncélszekrény szállítás, épületen belüli mozgatás rendkívül összetett feladat. Nagy szakértelmet és speciális eszközöket igényel. A személyi sérülések, és jelentős anyagik károk elkerülése érdekében mindig bízza gyakorlott szakemberekre a munkát!

Kollégáink kiemelt fizikummal, és legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek nehéz tárgyak szállítása terén. A szállítás során mind a szekrény, mind az Ön otthona/irodája sértetlen marad. Kiemelt figyelmet fordítunk a padlóburkolatok, lépcsők épségének megóvására. A páncélszekrény mozgatásának útvonalát falapokkal rakjuk le, így a műveletnek nem marad nyoma. Páncélszekrény lépcsőn való szállításához speciális eszközökkel rendelkezünk, melyek szintén nem tesznek kárt a felületben. A feladathoz emelőhátfalas autóval rendelkezünk. Nagyobb súly esetén, ha szükséges, autódaruval dolgozunk.

További szolgáltatások, melyekkel rendelkezésére állunk a széfszállítás mellett:

Rögzítés: Páncélszekrényt érdemes a beton aljzathoz, bizonyos esetekben a falhoz is rögzíteni. Kérésére a Mabisz biztosításhoz megfelelő módon elvégezzük Önnek. Bizonyos esetekben nem megoldható a páncélszekrény rögzítése. Ilyenek például a padlófűtéses aljzatok. Ilyenkor másik helyet kell keresni a széfnek. Páncélszekrény rögzítés előtt mindenképp érdemes utánanézni az épület jellemzőinek.

Tanácsadás: Biztonságtechnikai partnereink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő páncélszekrényt, valamint a hozzá tartozó riasztórendszer kiépítését is vállalják. Amennyiben bizonytalan az elhelyezésben, segítünk megtalálni széfének a legideálisabb helyet. Nagyobb súlyú páncélszekrény elhelyezésénél mindenképp érdemes épületstatikus szakvéleményt kérni.

Javítás, felújítás, eladás: Több évtizedes kapcsolati rendszerünknek köszönhetően tudunk biztosítani helyszínre zárlakatost, szerelőt. Páncélszekrény raktározásban, felújításban, illetve eladásban is tudunk segíteni.

Diszkréció: A páncélszekrény szállítás ár magában foglalja, hogy kérésére szekrényét a szállítás idejére fekete fóliába csomagoljuk, így szállításkor senki nem fogja tudni, hogy Ön mit vásárolt. Munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Páncélszekrény szállítás ár tényezők:

Minden esetben egyedi, kedvező árat adunk. Nagyobb súly, több emelet esetén egy személyes felmérést ajánlunk. Ahhoz, hogy pontos árat tudjunk adni, az alábbi információkra van szükségünk:

Páncélszekrény súlya, méretei: A szekrényről célszerű fényképet készíteni, illetve a méreteit megadni. Ez alapján be tudjuk azonosítani, hogy milyen típusról van szó. Sok páncélszekrény belsejében megtalálható egy adttábla, ezen fel vantüntetve a szekrény pontos súlya. Amennyiben ez hiányzik, a szekrényről mindenképp szükséges fényképet készíteni.

Emelet-földszint, lépcsők, lift: A páncélszekrényt hanyadik emeletről kell szállítani, illetve az új helye hanyadik emeleten található. Lépcsőház kialakítása (csigalépcső stb…) Ha lift van a házban, és használható, annak a méretei, illetve teherbírása. Ha földszintről földszintre történik a szállítás, akkor lépcsőfokok száma.

Helyszín megközelíthetősége: Teherautóval be lehet állni az udvarba, vagy az utcáról egyenlőtlen talajon kell bejuttatni a szekrényt a házba. Sokszor, például építkezéseken nagyon megnehezíti a munkánk az egyenlőtlen, sáros talaj.

Movers.hu © All Rights Reserved.2021