Fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal vállal teherfuvarozást Budapest és környékén. Előre egyeztetett, kedvezményes fix áron dolgozunk. Fuvarozás Budapest és vonzáskörzetében km-díj nélkül! Vállaljuk bútorok, háztartási gépek, csomagolt, nem koszoló építőanyagok (lamináltpadló, csempe, fa építőanyagok, zsákos anyagok, festékek) és egyéb áruk szállítását-házhozszállítását. Igény esetén a túlsúlyos, nem megbontható árukat, raklapokat emelőhátfalas teherautóval szállítjuk. Vállalunk továbbá Budapest és vonzáskörzetében nehézgép, nehéz tárgy, páncélszekrény szállítást, költöztetést, és egyéb teherszállítás.

Fuvarozás Budapest és környékén: 15.000Ft-tól

Teherfuvarozás emelőhátfalas autóval.

Előfordul, hogy egy szállítmányt csak egyben, megbontás nélkül lehet szállítani. Esetleg túlsúlyos, nehezen mozgatható kényes tárgyról van szó, targonca pedig nem elérhető? Ilyen esetekben emelőhátfalas teherautó segítségével végezzük el a munkát. 750 kg-ig terhelhető teherautóik emelőhátfala. Ez a súly felett darus autóval tudjuk vállalni a szállításokat. Bővebben nehéz tárgy szállítás szolgáltatásunk leírásában olvashat.

Gépkocsiainkon rakományrögzítők, kiskocsik, takarók, fólia minden esetben megtalálható. Emelőhátfalas autóinkon alapfelszereltség az emelőbéka.

Költöztetés, fuvarozás Budapest és Magyarország egész területén.

Építőanyag, épületgépészeti elemek és egyéb áruk szállítása. Cégünk vállalja különféle építőanyagok szállítását. Minden, ami nem ömlesztett, nem koszol, illetve nem tartozik veszélyes kategóriába. Rendszeresen szállítunk csempét, laminált padlót, hajópadlót, fa építőanyagot, zsákos illetve vödrös anyagokat. Épitőipari gépek szállítását is vállaljuk. Amennyiben a lakásba/házba behordás nem megoldott, vállaljuk rakodó segítségével a helyszíni rakodást.

Nagy szakmai tapasztalattal vállaljuk magánszemélyek és vállalkozások költöztetését. Nagy számban tudunk rakodókat biztosítani, amennyiben lényegi szempont a munka határidőre befejezése. Igény esetén teljekörű szolgáltatással kérheti a költöztetést. Becsomagolástól kezdve a kicsomagolásig, gépek bekötése, képek felfúrásáig.

Fuvarozás Budapest és környékén gazdaságosan

Amennyiben rakodást végző személyek az Ön rendelkezésére állnak, kérheti szállításainkat csak sofőrrel. Ilyenkor a vezető a gépkocsi mellett, illetve a platóra pakol, gondoskodik a szállítmány biztonságos elhelyezéséről, rögzítéséről.

Amennyiben rakodó segítségre is szüksége van, egy gépkocsival a sofőrön kívül további két fő tud érkezni. A sofőr minden esetben részt vesz a rakodásban!

Fuvarozással kapcsolatos további szolgáltatásaink:

A szállítás mellet vállaljuk az áru tételes átadását, átvételét. Kísérő dokumentumk pontos vezetését. Igény esetén utánvéttel is küldheti az áruját. Raklapkezelést is vállalunk. Amennyiben előre jelzi, már az áru felvételekor biztosítunk csereraklapot, így Önnek nem származik anyagi hátránya az elveszett raklapból.

Movers.hu © All Rights Reserved.2023